Beste klant,

Namens Voorn en Koning en Lichtunie delen wij u mee dat Lichtunie uit Montfoort per 1 februari 2019 de groothandelsactiviteiten van Voorn & Koning en de Juiste Lamp overneemt. Dit heeft betrekking op de levering van lichtbronnen, armaturen en toebehoren.

Voorn en Koning blijft als lichtinstallateur actief op het gebied van licht-installatie activiteiten, zoals onderhoud en renovatie.

Lichtunie is een handelsnaam van Groenendijk Licht gevestigd te Montfoort. Groenendijk Licht is al ruim 40 jaar lang actief in de verlichtingsbranche. Betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering staan hoog in het vaandel. Lichtunie heeft een uitgebreide webshop waar u al uw lichtbronnen, armaturen en toebehoren kunt bestellen. Uiteraard is Lichtunie ook per mail, of telefonisch te benaderen voor al uw bestellingen, of overige vragen.

Binnenkort ontvangt u van Lichtunie meer informatie betreffende de overname.

Namens het hele team van Voorn & Koning en de Juiste Lamp danken wij u hartelijk voor de prettige samenwerking. Wij zijn er van overtuigd dat u bij Lichtunie in goede handen bent!

Lichtunie Waardsedijk-Oost 16
3417 XJ Montfoort
0348 - 209 000
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.lichtunie.nl

NL 37 ABNA 0408275707
KVK 29033937

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Team Voorn en Koning / De Juiste Lamp / Lichtunie